Haverkamp Gevelreiniging
De gevel van uw pand kan een prachtig visitekaartje zijn. Helaas verweren gevels vaak snel door verkeer of natuur. Gevels verschillen, daarom zijn er ook verschillende manieren van gevelreiniging. Heeft u advies nodig? Bel ons gerust.

Tip: Bekijkt u ook het filmpje hieronder over wat softstralen voor uw gevel kan doen. 

Voordelen gevelreiniging:
– Representatieve uitstraling van uw pand;
– Duurzaam onderhoud van uw gevels;
– Voorkomt vorstschade;
– Maakt uw gevels minder gevoelig voor vuil, vocht, alg en mos.

Kosten gevelreiniging?
De kosten per gevel verschillen. Voor het reinigen moeten wij rekening houden met onder andere de steensoort, de bereikbaarheid, de beste techniek. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

Voegwerk herstel
Heeft u beschadigd voegwerk? Of scheuren in uw muur? Haverkamp is gecertificeerd in muurscheurherstel en spouwverankeringen. Bel 053- 434 04 04 voor meer informatie.

ABC Adamas Certifcaat

Waarom gevelreiniging bij Haverkamp Onderhoud?
Haverkamp bestaat al meer dan 43 jaar en was één van de eerste gevelspecialisten van Oost- Nederland. Door de jaren heen zijn de technieken veranderd, maar de te behalen kwaliteit is hetzelfde gebleven. Ons personeel is gecertificeerd en wordt continue bijgeschoold. We investeren veel en regelmatig in nieuwe technieken, milieuvriendelijkere producten en materialen om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen.

Kan ik zelf mijn gevel reinigen?