De gevel van jouw pand kan een prachtig visitekaartje zijn. Helaas verweren gevels vaak snel door verkeer of natuur. Gevels verschillen, daarom zijn er ook verschillende manieren van gevelreiniging.  

Waarom gevelreiniging bij Haverkamp Onderhoud?
Haverkamp bestaat al meer dan 45 jaar en is één van de eerste gevelspecialisten van Oost- Nederland. Door de jaren zijn de technieken veranderd, maar de te behalen kwaliteit is hetzelfde gebleven. Ons personeel is gecertificeerd en wordt continue bijgeschoold. We investeren veel en regelmatig in nieuwe technieken, milieuvriendelijkere producten en materialen om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen.

Voordelen gevelreiniging:
– Representatieve uitstraling van je pand;
– Duurzaam onderhoud van je gevels;
– Voorkomt vorstschade;
– Maakt jouw gevels minder gevoelig voor vuil, vocht, alg en mos.

Kosten gevelreiniging
De kosten verschillen per gevel. Wij houden hierbij rekening met verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de steensoort, bereikbaarheid en de beste techniek. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Voegwerk herstel
Heb je beschadigd voegwerk? Of scheuren in de muren? Haverkamp Onderhoud is gecertificeerd in muurscheurherstel en spouwverankeringen.

ABC Adamas Certifcaat

Contact
Voor informatie over bijvoorbeeld de verschillende technieken en welke het beste bij jouw gevel past, kan je contact met ons opnemen! Wij helpen graag verder om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Je kan ons bereiken via  053- 434 04 04 of info@haverkamponderhoud.nl.