Glasbewassing
Iedereen geniet van schone ramen. Regelmatige en vakkundige glasbewassing van begane grond tot op grote hoogte, is de oplossing. Door verschillende opdrachten vanuit woningcorporaties, particulieren, bedrijven, zorginstellingen en VvE’s, hebben wij ons kunnen specialiseren in dit vak.

Glasbewassing met een hoogwerker
Woon je in een flat of heb je hoge ramen waar je zelf niet voor op de ladder wilt? Laat onze ervaren glazenwassers het dan voor jou doen. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we zelfs de moeilijkste ramen bereiken. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor jouw complex of woning.

Direct online een Glazenwasser bestellen? Dat kan via onze webshop!
Haverkamp heeft een eigen webshop waar je als particulier direct online jouw glazenwasser kunt bestellen: www.glazenwasser-online.nl. Met een paar klikken op de knop heeft heb een glazenwasser besteld op jouw gewenste dag en tijd en kan je direct met iDeal betalen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door werknemers van Haverkamp Onderhoud.

Glazenwasser online home

Contact
Benieuwd naar de kosten van jouw woning of complex of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 053- 434 04 04.