Glasbewassing
Iedereen geniet van schone ramen. Regelmatige en vakkundige glasbewassing, van begane grond tot op grote hoogte, is de oplossing. Haverkamp Onderhoud heeft zich hierin gespecialiseerd, niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen. Woonkamerramen van particulieren kunnen we vaak al wassen voor € 15,00 per woning. Benieuwd naar de kosten van uw woning of complex? Neem dan contact met ons op via 053- 434 04 04.

Glasbewassing met een hoogwerker
Woont u in een flat of heeft u hoge ramen waar u zelf niet voor op de ladder wilt? Laat onze ervaren glazenwassers het dan voor u doen. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we zelfs de moeilijkste ramen bereiken. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw complex of woning.

Onze glasbewassing klanten:

– Woningcorporaties;
– Particulieren;
– Bedrijven;
– Zorginstellingen;
– VvE’s.

Direct online een Glazenwasser bestellen? Dat kan via onze webshop!
Haverkamp heeft een eigen webshop waar u als particulier direct online u glazenwasser kunt bestellen: www.glazenwasser-online.nl. Met een paar klikken op de knop heeft u een glazenwasser besteld op uw gewenste dag en tijd en kunt u direct met iDeal betalen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door werknemers van Haverkamp Onderhoud.

Glazenwasser online home

Linkedin glasbewassing mini

SONY DSC