Haverkamp Woningontruiming

Haverkamp voert professionele woningontruimingen uit in opdracht van gerechtsdeurwaarders, notarissen, gemeenten en woningbouwverenigingen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat bewoners vertrekken uit hun woning en een aanzienlijke hoeveelheid spullen achterlaten. Vaak zijn deze woningen ook erg smerig.

We hebben ook ervaring in ontruimingen van hennepkwekerijen, illegale casino’s of ontruimingen na overlijden.

Wij kunnen een totaal pakket aan woningontruiming – diensten leveren:

  • Professioneel ontruimen van onroerend goed;
  • Leveren van sleutelspecialist;
  • Vervoer en opslag van inboedel;
  • Inventarisatie van in beslag genomen boedel;
  • Ontsmetting vooraf en schoonmaak achteraf van het te ontruimen pand;
  • Het uitvoeren van kleine bouwkundige werkzaamheden;
  • Schilderen van beschadigde delen;
  • Afvoeren van vrijgekomen afval.

Veel gestelde vragen:
Ontruimen jullie ook wietplantages?
Waar blijven mijn spullen na een ontruiming?
Kan Haverkamp helpen bij ontruiming na overlijden familielid?
Ik heb last- minute betaald. Kan ik de ontruiming nog voorkomen?

Ontruiming social media

Ken je ons zusje Rodebak al? Toen we altijd zelf veel afval hadden van schoonmaakklussen, ontruimingen en sloopwerk moesten we veel betalen voor het afvoeren. We groeiden flink en besloten kosten te besparen door zelf een aantal afvalcontainers en een vrachtwagen te kopen. In eerste instantie alleen voor ons eigen afval. Een aantal opdrachtgevers en partners melden zich al snel of wij hen niet wilden helpen met hun afvalprobleem. In eerste instantie waren we nog terughoudend en hielpen we af en toe. Langzamerhand begonnen er toch meer opdrachtgevers aan te dringen of niet meer standaard hun afval konden inzamelen. Uiteindelijk hebben we besloten dit te accepteren. Een chauffeur reed nu de hele dag alleen maar containers.

Dit was de oorsprong van rodebak.nl. We hebben onze eigen weegbrug geïnstalleerd en overige faciliteiten beschikbaar gesteld om zelf te kunnen wegen, storten, te sorteren en vervolgens weer door te vervoeren. In 2014 hebben we rodebak.nl opgericht. Een webshop vooral gericht op de particuliere markt. Verbouwingen, tuin aanleggen, opruimen. Allemaal bezigheden waar je al snel een bult afval bij krijgt. Rodebak dankt haar naam aan de kleuren van de regio (rood dus;)). Het paard verwijst naar het Twentsche Ros en verklapt dus onze roots. Een container huren in Enschede doe je dus bij Rodebak.nl

Inmiddels kun je via Rodebak in heel Nederland een afvalcontainer bestellen. In regio twente bezorgen wij zelf de afvalcontainers. Voor de overige delen van Nederland schakelen wij transporteurs in die leveringen van de containers voor ons uitvoeren. Alle administratie, betalingen, feedback en dergelijke regelen wij.