Over Haverkamp

In 1973 is Haverkamp Onderhoud ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dit is al bijna 45 jaar geleden! Wat destijds begon als een eenmans glazenwassersbedrijf is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf waar circa negentig mensen dagelijks aan het werk zijn in allerlei verschillende soorten onderhoud.

Onderhoud is inmiddels niet meer alleen schoonmaak en glasbewassing maar sinds de overname van Bekke Schilderwerken in 2004 al uitgebreid met schilderwerken en het plaatsen van glas.

De volgende uitbreiding was die van AS Twente: Asbestsaneringen en Sloopwerken in Twente behoren nu dus ook tot het totaalpakket dat Haverkamp kan aanbieden.

Daarna is er een grote ontwikkeling gekomen, namelijk ons eigen afvalinzamelings- en verwerkingsbedrijf; Afvaldienst Twente waar u terecht kunt voor rolcontainers, perscontainers of de afvoer van gevaarlijk afval. Snel en makkelijk online uw afvalcontainer bestellen kan via www.Rodebak.nl

Een glazenwassersbedrijf waren we al, maar sinds 2016 kun je je glazenwasser ook online bestellen via www.glazenwasser-online.nl

Onze kernwaarden

Betrouwbaar
Haverkamp Onderhoud is een betrouwbare partner om mee te werken. Onze klantenkring is groot, divers en sommige zijn zelfs al 30 jaar vaste klant. Tegelijkertijd hebben we een grote groep vaste medewerkers met jarenlange ervaring (meerdere al meer dan 35 jaar in dienst!).

Kwaliteit
Het werk dat wij leveren moet uiteraard aan uw eisen voldoen, maar… ook aan onze eisen. We streven altijd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en verwachten dit niveau ook van onze medewerkers. Zij worden regelmatig bijgeschoold en krijgen mogelijkheden zich intern te ontwikkelen. We werken niet met uitzendkrachten en nieuw personeel werkt altijd eerst ruime tijd mee met vaste krachten. Ook vinden we kwaliteit belangrijker dan prijs. Worden ramen beter schoon als we een hoogwerker gebruiken, ondanks dat het duurder is? Dan zeggen wij: Doen, kwaliteit gaat voor!

Flexibel
Wij zijn altijd en direct inzetbaar. Spoedklus of ongelukje? Wij proberen u direct van dienst te zijn. Door ons brede aanbod van onderhoudswerkzaamheden kunnen wij bovendien snel schakelen en u van dienst zijn op diverse gebieden.

Hardwerkend
Wij houden van de handen uit de mouwen steken. Geen gezeur, maar aan het werk.

 

Bekijk hier onze folder;

Haverkamp Folder

over-haverkamp1

over-haverkamp3

over-haverkamp2

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Haverkamp is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo vinden we het belangrijk om lokale initiatieven of verenigingen te steunen. We proberen ook ons steentje bij te dragen bij de bescherming van het milieu. Onze werkzaamheden bestaan vaak al uit het veiliger maken van onze omgeving: denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van asbest of het inzamelen van gevaarlijk afval. Door afval in te zamelen, te sorteren en zo goed mogelijk te laten recyclen proberen we onze invloed op het milieu te beperken. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld alleen milieuvriendelijke en duurzame producten en proberen wij onze medewerkers te stimuleren tot een maatschappelijk verantwoorde houding ten opzichte van het milieu.

Haverkamp steunt en werkt samen met:

haverkamp-maatschappelijk

azsv

AZSV

rigtersbleek

Rigtersbleek

CVV Achilles

CVV Achilles

azsv

Tennis Club Overdinkel

Delden terug naar Toen

Delden terug naar Toen

UTS Grijpma

UTS Grijpma

EVV Phenix

EVV Phenix

Korfbalvereniging Nääs

Korfbalvereniging Nääs

vloddercross

Vloddercross

Kerstmarkt Delden

Kerstmarkt Delden