Jouw schoonmaakbedrijf
Schoonmaak is er in alle soorten en maten. Haverkamp Onderhoud richt zich als schoonmaakbedrijf voornamelijk op het zwaardere schoonmaakwerk. Denk hierbij aan glasbewassing met hoogwerkers, kunststof en aluminium kozijnen reinigen of trappenhuizen schoonhouden voor woningcorporaties.

Al meer dan 45 jaar kwaliteit
Ons schoonmaakbedrijf bestaat al sinds 1973. Vele huidige klanten zijn al bij ons vanaf het begin. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden en specialiteiten binnen Haverkamp Onderhoud gegroeid. Wij zijn er trots op dat wij meer en gespecialiseerde medewerkers onder onze hoede hebben. Samen zorgen wij voor het waarborgen van de kwaliteit die je van ons gewend bent!

Alle soorten schoonmaak
Ons klantenbestand bestaat uit verschillende groepen zoals woningcorporaties, particulieren, bedrijven, zorginstellingen en VvE’s. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met verschillende doelgroepen en bijbehorende locaties. Mocht je twijfelen over hoe iets moet worden gereinigd? Geen probleem, wij kunnen jou met proefstukken de verschillende resultaten laten zien.

Kwaliteiten Haverkamp Onderhoud:
– Deskundig en ervaren medewerkers;
– Eigen materieel zoals hoogwerkers en hogedrukreinigers;
– Direct en flexibel inzetbaar voor mutaties, spoedopdrachten of stormschades.

Meer informatie
Offerte of vragen? Neem gerust contact met ons op via 053- 434 04 04 of info@haverkamponderhoud.nl. Onze medewerkers staan klaar om jouw vraagstuk te beantwoorden en samen tot een oplossing te komen!